HET MAXIMALE UIT UW VASTE VERBINDING_

Een goed en stabiel bedrijfsnetwerk is van vitaal belang. Goede verbindingen vormen daarvoor
een onmisbare schakel. Of het nu gaat over glasvezel- of koperkabels of draadloze verbindingen:
IT-Linq biedt een gedegen advies en coordineert en begeleidt de aansluiting van uw onderneming.

MAAK EEN AFSPRAAK

GLASVEZEL_

Snelheid, een grote bandbreedte en ongekende mogelijkheden voor het uitwisselen van gegevens, dat is in het kort wat glasvezelkabel uw bedrijf kan bieden. Op steeds meer plekken is het mogelijk om aangesloten te worden op glasvezel. IT-Linq komt graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

BEGELEIDING_

We maken uw netwerk gereed voor aansluiting op glasvezel: we bieden de benodigde apparatuur en zorgen we dat de juiste verbindingen gebouwd worden. Verder kunnen we een begeleidende rol spelen bij de aanvraag en aansluiting van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten we bij wie we moeten zijn op het gemeentehuis, bij toeleveranciers en bij bedrijven die gaan over de infrastructuur. We denken met u mee!

KOPER_

Voor de meer gebruikelijke koperverbindingen geldt hetzelfde als voor glasvezel: IT-Linq adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van bandbreedte en snelheid van mogelijke verbindingen. We kunnen de juiste verbindingen realiseren om het maximale uit uw kabelaansluiting te halen.

MAAK EEN AFSPRAAK BEL: 077-2180059