SYSTEEMBEHEER DAT VOORUITKIJKT_

Actieve controle van uw netwerk, problemen vroegtijdig opsporen en het best mogelijke onderhoud.
Systeembeheer bij IT-Linq is meer dan periodieke checks en problemen oplossen als het kwaad
al is geschied. Wij denken mee onder het motto: voorkomen is beter dan genezen.

MAAK EEN AFSPRAAK

WERKVLOER_

IT-Linq legt niet alleen het beste bedrijfsnetwerk aan, maar verzorgt ook het beheer van de hardware en software die uw onderneming op de rails houden. Dat gebeurt onder meer op de werkvloer zelf. Daar checken we regelmatig uw netwerk en we onderhouden en monitoren het op zaken die wellicht in de toekomst gaan spelen. Op die manier voorkomen we dat er pas ingegrepen wordt als het te laat is.

AFSTAND_

Ook leveren we hulp op afstand. Via onze remotetool kunnen we bij problemen ook buiten de bedrijfsmuren een check op het systeem uitvoeren en kijken wat er aan de hand is. Tevens bieden we op deze manier ondersteuning voor vaste systeembeheerders binnen het bedrijf.

FEELING_

We kunnen een compleet of gedeeltelijk systeembeheer verzorgen en ondersteuning bieden bij speciale projecten binnen een bedrijf, zoals het switchen naar andere softwarepakketten. Pluspunt is dat we "feeling" met uw netwerk hebben en op die manier ook een vaste systeembeheerder kunnen vervangen als dat nodig is. Onze dienstverlening geschiedt op uurbasis of op basis van een SLA (Service Level Agreement).

MAAK EEN AFSPRAAK BEL: 077-2180059