Linux-servers: veilig, stabiel en makkelijk te onderhouden

Uw server is het hart van uw bedrijf, van vitaal belang om alles draaiende te houden.
Logisch dus dat u de meest stabiele serveromgeving wilt, betrouwbaar en gemakkelijk
in onderhoud. Linux-servers van IT-Linq bieden het allemaal.

maak een afspraak

Oplossing

Er komt een moment dat u uw server(park) moet vernieuwen of uitbreiden. IT-Linq komt graag bij u langs om te kijken naar de situatie en te adviseren over de beste oplossing. Wilt u een stabiel besturingssysteem, gunstig qua kosten en met een lage onderhoudsbehoefte, dan is een Linux-server vaak een goede optie.

Stabiel

Linux-besturingssystemen zijn in opmars; steeds meer bedrijven zien het voordeel van deze software. Linux behoort tot een van de meest stabiele en veilige systemen, en de tijd die nodig is voor beheer blijft beperkt.

Kosten

Ook qua kosten is Linux een aantrekkelijke optie: het onderhoud kost minder tijd (en dus minder geld) en Linux stelt minder zware eisen aan de hardware dan vergelijkbare besturingssystemen.

Windows

Belangrijk om te weten: als u een Linux-server aanschaft, wil dat niet zeggen dat het hele bedrijf hoeft ‘over te stappen’: uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld gewoon gebruik blijven maken van Windows applicaties. Ook zijn servers met verschillende besturingssystemen gewoon naast elkaar te gebruiken.

IT-Linq

We komen graag persoonlijk bij u langs om te kijken waar de knelpunten zitten en met u mee te denken over de beste oplossing!

maak een afspraak
bel: 077-2180059