EEN BETROUWBAAR DRAADLOOS NETWERK_

De huidige draadloze netwerktechniek biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van
flexibel werken en het ontvangen en versturen van informatie. Wij komen graag bij u langs om
de alternatieven te bespreken die het beste bij uw bedrijf passen.

MAAK EEN AFSPRAAK

UMTS_

Dit systeem is momenteel de standaard op het gebied van mobiele communicatie. Voor ondernemingen biedt een mobiel (UMTS-)netwerk talloze mogelijkheden, zoals flexibele toegang tot uw bedrijfsnetwerk en een voorziening voor als uw fysieke breedbandverbinding wegvalt. U kunt voortaan vanaf elke gewenste plek checken welke orders zijn binnengekomen en hoe uw voorraad erbij staat.

ERVARING_

IT-Linq heeft een jarenlange ervaring op het leveren en installeren van mobiele netwerken. Ook kunnen we ze op de juiste manier aan laten sluiten op bestaande vaste netwerken. Veiligheid is daarbij een prioriteit, we zorgen voor een degelijk toegangsbeheer en bescherming van uw vertrouwelijke gegevens.

WIFI_

Ook bij lokale draadloze netwerken (WiFi) geldt: veiligheid heeft prioriteit. Bij elk draadloos datanetwerk zorgen we dat gebruikers zich voldoende moeten identificeren om misbruik te voorkomen. Buitenstaanders kunnen op die manier niet "inprikken" op uw lokale bedrijfsnetwerk. Natuurlijk zorgen we voor voldoende toegangspunten, zodat overal in uw bedrijf op een veilige manier gebruik kan worden gemaakt van het WiFi-netwerk. Pluspunten: flexibiliteit, snelheid en de beste informatievoorziening. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden.

MAAK EEN AFSPRAAK BEL: 077-2180059